Translate Language

nedjelja, 1. svibnja 2016.

Isus je rekao svojoj Majci u Nazaretu:



Isus je rekao svojoj Majci u Nazaretu:

Immi(Mamice), tijekom vremena mnogi će Te vidjeti.“

Marija govori danas: „ - U špilji Massabielle (Lurdu), svjetlost koja je dolazila s neba me je obavila svojim zrakama. Ja sam ponovno vidjela lice Bernardice smeteno i zadivljeno.

Pa ipak ona nije odmah povjerovala. To je razumljivo. Ono što drugi nisu vidjeli, nisu držali ni mogućim. Špilja je puna cvijeća i Bernardica je s nama u Kraljevstvu. Ja sam se ukazala više puta. Isus mi je u Nazaretu rekao : Immi, tijekom vremena mnogi će Te vidjeti.“

Mnogi? Da, u Fatimi, u Lurdu jedan veliki broj  nepoznatih Me je vidio očima duše, u tajnosti. Jedan veliki broj kaže također da su Me vidjeli, ali to nije istina. Tijekom vremena ja ću se još ukazivati.  Mnogi će Me vidjeti tada ili će vidjeti znakove na suncu ili na nebu. „To će biti za to da ozdrave mnoge duše.“




Sigurno, vjera  je jedan moćni lijek i u epohi skepticizma očiti su dokazi tu, i to će biti da dadnu vjeru. Današnji svijet žedan je dokaza. Da, danas su potrebni dokazi i tumačenja! Manjka prihvaćanje. Tome je također uzrok  materijalistički mentalitet ove epohe.

Nijedan čovjek bez vjere ne može doživjeti jedno čudesno iskustvo, do onih koji istinski vjeruju, pijući s tečnih izvora Riječi Isusove... U Lurdu ima puno čudesa iznad svega duhovnog reda.

Svugdje čudesa, jer Ja ljubim moju djecu; Ja želim njihovo spasenje.“

/ Giuliana Buttini: Moj život u Nazaretu – Poruke Svete Djevice, Zagreb 2014. Stranica 261/