četvrtak, 2. srpnja 2015.

Ja sam Djevica Objave


Ja sam Djevica Objave
Nebeska Majka svjedoči o sebi:

„Moj čisti duh, moja duša bez grijeha uzdigoše moje tjelesno biće. Ja se uzdizah prema Raju, mjestu ne mjestu, životu i skladu izvan vremena, izvan prostora, beskrajnoj dimenziji za sve ono što je duhovno i ustrajno od izvanredne tvari. Ja se uzdizah na susret s Mojim Sinom. Anđeli me nošahu kao da sam Ja imala krila i sve u Meni veličaše Boga!
Smatram još jednom potvrditi kako Ja nisam poznavala smrti, jer moja duša nije bila dotakla grijeha.  Ja sam Myriam iz Nazareta i Ja imam mnogo drugih imena, čak i ono 'Djevica Objave.'  Jer Ja objavih to što Crkva trpi ovih sada vremena:  Redovnički habit bačen je u vjetar, dogme stavljene pod sumnju, istine izopačene. Po jednoj privatnoj objavi poznatoj u vremenu Ja sam 'Gospa od Kruha'. Ja sam Myriam, malena iz Nazareta, Ona koja je u očima malenoga svijeta njezinoga vremena vodila jedan normalan život do vremena boli.

Moj život bio je jednostavan, život žene onog vremena: zanat tkanja, kuhanja, povrtnjak, zdenac... Ali moj duh je živio na najvišim vrhuncima. Ja sam bila i Ja jesam Njegova Majka. Kalež koji Ga je nosio i donio na svijet, da On bude Svjetlo svijeta. Vrijeme je prolazilo i nije ga više mnogo ostajalo. Moj Sin će se vratiti i ukazati se svijetu, ali On je uvijek bio s vama! „Ja vas neću ostaviti nikada...“ Njegov Duh je s vama. Njegov glas se dade čuti. Srca, duše Ga čekaju i Njegov glas se katkada dade čuti po jednoj rijetkoj povlastici.
Moja duša klikće Gospodinu, za sve što Ja pruživih, za ono što će postati svi oni koji su povjerovali i tako Ljubili. Vjerovati, znači Ljubiti – imati milosrdne ljubavi, živjeti Riječ: „Ljubite jedni druge.“  „Druge“ znači sve. Ljubiti čitav svijet, srce otvoreno, vaš život na raspolaganju. Što više budete ljubili, manje ćete poznavati smrt. Za Mene je ona bila Život. Za pravednike i za čiste, one koji vjeruju, ljube, žive Riječ Isusovu, ona će biti Život!  Nije bilo moguće da moje tijelo upozna raspadanje. Ja sam Djevica Objave, Marija iz Nazareta, Gospa Kruha!

/ Giuliana Buttini,  Moj život u Nazaretu – Poruke Svete Djevice (1973.-2003.) – Zagreb – str. 336-337./